Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu


Vizyon: Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak,bu sayede 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımızın dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Geliştirilmiş projelerle Türkiye çapında örnek bir okul olmaktır. Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak, eğitim-öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmak ve 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza yaşamın bütün damarlarından beslenmesini sağlarken alanda eğitim veren diğer kurumlara da rehberlik ve öncülük etmektir.

Misyon: Okulumuz anayasamızın 42. maddesinde yer alan "hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz." ilkesinden yola çıkılarak 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve ailelerine eğitim vermektedir. Bölgemizde bulunan tüm 0-6 yaş gelişim geriliği olan çocuklarımıza ve onların performansları ölçüsünde eğitimlerini üstlenmektedir.Gerekli bilgilendirme seminerleri, broşürler ve internet sitemizle çocukların bulundukları çevrede kabul görme süreçlerini arttırmak, çocuğu merkez alan bir anlayışla aile okul ve çocuk üçgeninde çağdaş, kaliteli eğitim vermektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09:00-14:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (264) 251 11 85

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://adapazariozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Camili 2. Etap 1654. Ada Adapazarı/SAKARYA

Öğretmen :18
Öğrenci :40
Derslik :8
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1017
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Adapazarı ilçe merkezine bağlı Camili 2 mevkiinde yer almaktadır.

Adres - Camili 2. Etap 1654. Ada Adapazarı/SAKARYA

Ulaşım Okulumuza, ilçe merkezinde yer alan "Orta Garajdan" 23 No´lu minibüs ve otobüsler ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, yaklaşık olarak Adapazarı ilçe merkezine 15 km; Sakarya İli Valilik Kampüs Binasına ise 1,5 km uzaklıkta yer almaktadır.