GELECEK DEMOKRASİ İLE BÜYÜYECEK

"Gelecek Demokrasi İle Büyüyecek "  projesi başarıyla tamamlandı.

25.04.2022 1027

Okulumuz e-twinning projelerinden  "Gelecek Demokrasi İle Büyüyecek "  projesi başarıyla tamamlandı. Kasım ayında çalışmalara başlayan ve  Türkiye'den 10 farklı ortak İle birlikte yürütülen proje , Nisan ayında son çalışmalarını yaparak   öğrencilerin birbirine veda ettiği , duygu ve düşüncelerini paylaştığı kapanış Webinarı ile sonlandı. Çocuklar  süreç  boyunca oldukça verimli etkinlikler düzenlediler. Sevgi, saygı, hak, eşitlik, adalet , demokrasi , özgürlük gibi bir çok kavramla anlamlı şekilde tanışmalarına ve uygulamalarla hayatın içinde bu kavramları somutlaştırmalarına olanak sağlayan projede çocuklar hem eğlenip hem öğrendiler. Türkiye'nin farklı şehir ve okullarından yeni arkadaşlarla birlikte eş zamanlı etkinlikler yapmak ve birbirleriyle paylaşmak oldukça keyifli ve motive ediciydi. Temel eğitimde Demokrasinin ilk adımları olan projede çocuklarımızın demokrasi kavramına karşı farkındalıkları arttı . Artık hak ve sorumluluklarının daha çok bilincinde olan çocuklarımız geleceğe umutla bakıp bu bilinci toplumda bulundukları her kademede devam ettireceklerdir.

25-04-2022